Masino-Konaflex osaksi Masino Groupin laatujärjestelmää

posted in: Yleinen | 0

Korkea laatu on meille kunnia-asia kaikessa toiminnassamme, siksi yrityskaupoilla konsernin osaksi tulevat yritykset liitetään laatujärjestelmään niin nopeasti kuin se liiketoiminnan kannalta on mahdollista, Masino Groupin laatupäällikkö Miikka Varhelahti kertoo.

Laatusertifikaatti myönnetään sertifiointiarvioinnin perusteella, kun on todettu, että organisaation laadunhallintajärjestelmä täyttää ISO 9001-standardin vaatimukset. – Vuoden 2020 alussa Masino Oy:n yhdestä liiketoimintayksiköstä ja Konaflex Oy:stä muodostettu Masino-Konaflex Oy arvioitiin ulkoisen arvioijan toimesta huhtikuussa 2021. Arvioinnissa ei havaittu yhtään poikkeamaa, mikä oli hieno saavutus ja ison työn tulos, Varhelahti kiittelee.

Laatutyö on Masinossa osa jokapäiväistä toimintaa ja kaikki tytäryritykset kuuluvat ISO 9001:2015-sertifioinnin piiriin. Sitoutumalla jatkuvaan parantamiseen ja panostamalla toimintamme korkeaan laatuun, pystymme luomaan enemmän lisäarvoa asiakkaillemme sekä toimimaan entistäkin luotettavampana kumppanina kaikille sidosryhmillemme.

 

Lisätietoja

Miikka Varhelahti
Laatupäällikkö
Masino Group Oy
010 8345 505
miikka.varhelahti@masino.fi

Mikko Pietarinen
Toimitusjohtaja
Masino-Konaflex Oy
010 8345 502
mikko.pietarinen@masino.fi